Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Moto G, Realme, Honor i OnePlus

mobily 6 1280x720x

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí týden: Nově v českých obchodech – série Galaxy S23, ThinkPhone, Moto i Poco

Motorola Moto G23

Jednou z uvedených novinek od společnosti Motorola, je Moto G23. Za danou cenu se nabízí spíše podprůměrná výbava, aspoň při pohledu na displej, ale ostatní výbava může oslovit nejednoho zákazníka.

Specifikace Moto G23

Realme 10

Listopadová novinka od Realme se objevuje v českých obchodech. Zde se již nabízí zajímavější specifikace, ale vyžádalo si to vyšší cenu. Hlavně displej v tomto případě bude lákat nejednoho zájemce.

Specifikace Realme 10

OnePlus 11

Po nějaké době jsme se dočkali OnePlus 11 v globální variantě. Sice by se dal mobil zařadit do kategorie top modelů, ale některé specifikace zde chybí. Například nedošlo na integrování bezdrátového nabíjení. I tak se jedná o dobře vybavený mobil.

Specifikace OnePlus 11

HONOR X8a

Do souboje s výše uvedeným modelem Realme jde novinka od Honoru. Za podobnou cenu se nabízí relativně základně vybavený mobil, který se snaží nalákat zejména na 100MPx foťák.

Specifikace HONOR X8a

Motorola Moto G73 5G

Jednou z novinek od Motoroly je G73 5G. Jde o nejlépe vybavený model série Moto G, ale vzhledem k ceně a specifikacím se jedná z dnešního výběru asi nejlepší volba. K dispozici je i stereo a odolnost vůči vodě.

Specifikace Moto G73 5G

Exit mobile version