Motorola Razr přijde ve dvou verzích, můžete se těšit na Lite aktualizováno

Motorola Razr přijde ve dvou verzích, můžete se těšit na Lite [aktualizováno]
2023-04-15T19:30:10+02:00
• 15. 4. 2023

Zdroj: Motorola

Aktualizováno 15. 4.

Motorola zřejmě brzy představí další generaci ohebného véčka, ale dnes se dozvídáme, že se chystají rovnou dva modely. Kromě standardního s velkým vnějším displejem bude uveden je Motorola Razr Lite, který nabídne menší zobrazovací panel vedle foťáků. Bohužel nevíme, jaké bude mít novinka specifikace, ale odhadujeme, že nabídne o něco slabší hardware než regulérní Motorola Razr. K dispozici zatím máme neoficiální rendery od @onleaks, který má poměrně přesné informace.

motorola razr lite 2023 image 1024x987 1024x987x

Zdroj: @onleaks (se souhlasem)

Aktualizováno 10. 3.

Minulý měsíc se objevily první obrázky nadcházejícího ohebného smartphonu od Motoroly. Nyní zde máme údajnou první fotografii této novinky, která má nabídnout zejména větší vnější displej. Sice na snímku nejde vidět aktivní displej, ale design odpovídá přibližně dříve uvedeným renderům. Navíc se ukazuje, že Motorola asi u nového modelu Razr zavede i barevné kombinace.

moto razr 2023 258x544x

Zdroj: 91mobiles (se souhlasem)

Původní článek 22. 2.

Kategorie mobilů s ohebným displejem je poměrně nová, i tak jde vidět již nyní rivalitu mezi několika společnostmi. Posledním takovým zajímavým přírůstkem je OPPO N2 Flip se značně větším displejem na přední straně. Jak se ukazuje, výzvu asi přijme Motorola, která nabídne ještě větší displej.

Razr s ještě větším displejem

Evan Blass, známý jako @evlaaks, zveřejnil sérii tři obrázků. Bohužel k tomu neuvedl ani jedno slovo, takže chvíli trvalo, než se podařilo identifikovat zařízení jako další novinku od Motoroly. Bohužel nemáme k dispozici jakékoliv další podrobnosti, ale v tomto případě obrázky mluví za vše.

Fpgp WAWAAEtfqq 537x471x Fpgp WAXgAA1q2L 455x374x FpgshqoX0AcOGQk 831x682x

Zdroj: @evleaks (se souhlasem)

Motorola se soustředí zejména na přední displej, tedy ten menší, který bude na velké ploše. Dokonce by se měl nacházet kolem foťáků. Nyní můžeme jen konstatovat, že se bude jednat o OLED panel. Záhy po zveřejnění obrázků se objevil ještě jeden, na kterém jde vidět zařízení v rozloženém stavu.

JUNO 2 720x720x

Zdroj: thetechoutlook (se souhlasem)

Na posledním obrázku ale nevidíme přední kameru ve vnitřní straně. Je otázkou, jestli tady nějaká bude, nebo firma půjde s využitím moderních technologií tak daleko, že implementuje foťák integrovaná pod displej. Zatím si ale budeme muset počkat na další detaily a hlavně nějaké vyjádření od Motoroly, co se týče samotného představení. Odhadujeme, že se první novinky ukáže v Číně, až pak s nějakým zpožděním na globálním trhu.

Zdroje: thetechoutlook.com, twitter.com, 91mobiles.com, fonearena.com, mysmartprice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat