Dotekomanie.cz

iQOO Neo 7 je další novinka s velmi atraktivní výbavou

homejpg 2560x1280x

Zdroj: iQOO

Společnost Vivo dnes již představila jeden model a nyní zde máme další, tentokrát od subznačky. Světlo světa spatřil smartphone iQOO Neo 7. Skoro by se dalo říci, že se jedná o sourozence, ale tato novinka nabízí o něco lepší specifikace.

iQOO Neo 7

I v tomto případě se nabízí AMOLED displej, ale má vyšší obnovovací frekvenci. Navíc jde vidět, že se jedná o pokročilejší panel vzhledem k menší bradě. O výkon se zde stará Dimensity 8200 s přímou podporou mobilních sítí páté generace. Energii obstarává baterie s kapacitou 5000 mAh, která podporuje 120W nabíjení.

Zdroj: iQOO

Kde lze vidět podobnosti s Vivo Y100, tak je zadní strana, konkrétně fotografická výbava. I zde je základem 64MPx senzor s optickou stabilizací obrazu. Další dva mají jen po 2 MPx. Přední strana má taktéž stejný senzor, tedy 16MPx. Jde ale vidět u všech specifikací, že se jedná o pokročilejší model.

V bonusové výbavě je například infra senzor a také zde najdete stereo reproduktory. Nejvybavenější verze má 12 GB RAM a úložiště je o velikosti 256 GB. Chybí zde ale například podpora pro microSD a také konektor pro sluchátka. Základní varianta má nastavenou cenu v přepočtu přibližně osm tisíc korun. Je zajímavé, že i chuději vybavený model Y100 má stejně nastavenou cenu.

Specifikace

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version