Dotekomanie.cz

Honor Magic5 Lite oficiálně, nabízí dobré vylepšení oproti předchozí generaci

s16 bg new 1920x1080x

Zdroj: honor

Společnost Honor chystá představení nových smartphonů v rámci série Magic, přičemž se dočkáme na konci měsíce. Mezitím ale společnost uvedla poměrně v tichosti smartphone Honor Magic5 Lite, který je tak trochu předzvěstí nadcházející série Honor Magic5.

Honor Magic5 Lite

Honor Magic5 Lite využil poměrně starší design dřívějších modelů, ale v porovnání s předchozí generací Honor Magic4 Lite nabízí poměrně zajímavá vylepšení. Co se ale týče samotného procesoru, tak nedošlo ke změně. Stále se nabízí Snapdragon 695. Co ale hodnotíme jako posun k lepšímu, je například zobrazovací panel. U Honor Magic5 Lite došlo na použití AMOLED panelu s integrovanou čtečkou otisků prstů.

Zdroj: Honor

Také jsme se dočkali zvětšení kapacity baterie, byť rychlost nabíjení byla snížena. I tak se nabízí 40 W. Dále se společnost zaměřila na vylepšení fotografické výbavy. Nejenže došlo k navýšení megapixelů, ale také byl jeden snímač vyměněn za ultra širokoúhlý. Honor Magic5 Lite je i menší a o něco lehčí.

Dá se říci, že se nabízí dobré vylepšení, jen je velká škoda, že Honor použil starší Android 12. Cena je stanovena na 379 eur, což je v přepočtu přibližně 8 900 Kč. Zatím si ale musíme počkat na oficiální informace o dostupnosti na českém trhu.

Specifikace Honor Magic5 Lite

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version