Dotekomanie.cz

Chytré hodinky nově v obchodech – Wear OS, dětské, levné i zajímavé

hodinky 15 1280x720x

Již nějakou dobu u nás najdete poněkud unikátní seriál na českém trhu, který se věnuje novým smartphonům u českých prodejců. Díky monitorování trhu se tak mnohdy u nás dozvíte o mobilech, které ještě ani nebyly představeny, ale již se naskladňují u prodejců. Rozšířili jsme náš systém o vyhledávání chytrých hodinek a máme zde první data týkající se českého trhu.

Níže jsou uvedeny chytré hodinky, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Chytré hodinky nově v obchodech – s EKG, GPS, NFC, SpO2, i s kamerou

Michael Kors Gen 6 Bradshaw MKT5154

Na českém trhu se objevil model Michael Kors Gen 6 Bradshaw, což jsou chytré hodinky se systémem Wear OS. S tím je spojena možnost rozšíření o mnoho aplikací. Základem je AMOLED displej, dostupnost Google Pay a také fitness funkce společně s monitorováním srdečního tepu.

OPPO Watch Free

Oppo Watch Free nejsou absolutní novinkou, ale to ani moc nevadí vzhledem k uzavřenému systému a nízké ceně. I zde je k dispozici AMOLED displej a samotná výdrž na jedno nabiti je až dva týdny.

Lige KIDS LT21 Cool

Na českém trhu jsou i další chytré hodinky pro děti. Model Lige KIDS LT21 Cool má podporu pro mobilní sítě, odolnost vůči vodě, vydrží až 5 dnů na jedno nabití a samozřejmě nechybí rodičovské funkce.

Sobex Q528

Je zde i levnější model pro děti. Hodinky se jmenují Sobex Q528, přičemž jim nechybí rodičovské funkce a podporují 2G síť. Součástí je i podpora pro GPS.

Hodinky Wotchi

Značka Wotchi přinesla na český trh celou plejádu nových modelů. Ceny začínají na necelé tisícikoruně a stoupají až na 4 490 Kč. Jde zde hlavně o design a samotný tvar, přičemž některé modely jsou vybaveny AMOLED displejem. Kromě měření tepu si také poradí s okysličením krve a tlaku. Zde spíše záleží kolik chcete investovat a jaký design se vám libí.

Exit mobile version