Dotekomanie.cz

Tiskárna FLSUN V400 je skvělou volbou pro 3D tisk nyní ve slevě [komerční článek]

Flsun V400 je skvělá 3D tiskárna, která se vyznačuje velmi vysokou rychlostí tisku až 400 mm/s! Díky tomu ušetří více než 70 % času na tisk.

Skvělá 3D tiskárna FLSUN V 400

FLSUN V400 disponuje velkým tiskovým prostorem s rozměry 300 x 410 mm. Díky tomu lze vytvořit ty nejlepší  výtisky v perfektní kvalitě. V400 je také vhodný pro tisk na výšku.

Tiskárna se dodává s předinstalovaným firmwarem Klipper, který umožňuje prvotřídní zážitek z tisku a zajišťuje vysokou uživatelskou přívětivost – dokonce i přes WiFi dálkové ovládání.

Díky 7palcovému dotykovému LCD displeji je ovládání uživatelsky přívětivé, displej je ovládaný pomocí KlipperScreen.

Mnoho 3D tiskáren je vybaveno bowdenovým extruderem, protože zajišťuje vysokou rychlost tisku a na rozdíl od extruderu s přímým pohonem aplikuje nižší váhu na pohyblivý hotend. FLSUN vpřináší skrze V400 hotend a kryt extruderu v jedné kombinaci, což přináší obzvlášť kompaktní a lehký systém.

Pravděpodobně se jim podařilo uvést na trh jeden z nejlehčích a zároveň nejrychlejších direct drive extruderů!

Vysoce kvalitní duální lineární kolejnice zajišťují nesrovnatelnou stabilitu při tisku. Výsledné linie jsou hladší a přesnější, což je jasně znát na kvalitě 3D tisku.

Specifikace:

Pokud vás tato 3D tiskárna zaujala, pak si ji můžete zakoupit ZDE za cenu 769.99 EUR (zhruba 18 995 Kč) včetně daně a dopravy zdarma z Německa. Pro uplatnění slevy je nutné zadat slevový kód: CFV400.

Exit mobile version