Dotekomanie.cz

Samsung přidává 360° nahrávání zvuku do sluchátek

2 057 ecosystyem galaxy zfold4 beige spen zflip4 graphite watch5pro graytitanium buds2pro graphite LI 4573x3048x

Zdroj: Samsung

Není moc časté, aby se výrobce pochlubil nějakou novou funkcí u příslušenství, zejména několik měsíců po vydání produktu. Samsung ale nyní překvapil a dočkali jsme se aktualizace, která přidává poměrně zajímavou novinku.

360° zvuk

Samsung představil sluchátka Galaxy Buds2 Pro v srpnu společně s Fold4, Flip4, Watch5 a Watch5 Pro. Nyní ale sluchátka dostávají aktualizaci přinášející novinku, která umožňuje nahrávat zvuk v 360°. Jinak řečeno, dokáží využít své mikrofony pro zaznamenání prostorového zvuku, ne jen tedy sterea.

Android 13 – které mobily mají dostupnou aktualizaci [aktualizováno]

Aktualizace jako taková se bude čířit postupně, ale je možné, že již došla na vaše zařízení. Abyste tuto funkci mohli využívat, je nutné mít smartphone Galaxy, Bluetooth LE Audio a také One UI 5.0. Kromě toho je zde ještě jedna novinka, která jen přidává poměrně standardní funkci.

Samsung Galaxy Buds2 Pro; Zdroj: Samsung

Jde konkrétně o možnost ovládání zoomování skrze hodinky Samsungu. V podstatě se jedná o rozšíření možnosti ovládání foťáku. Funkce funkce bude dostupná od února pro modely Galaxy Watch5, Watch5 Pro, Watch4 a Watch4 Classic, tedy pro ty, které mají Wear OS od Googlu. Starší modely již nebudou dostávat takové aktualizace s rozšířením.

Zdroje: news.samsung.com, fonearena.com

Exit mobile version