Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – odolné novinky s pořádnými kapacitami baterií

Novy projekt 2 1280x720x

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí týden: Nově v českých obchodech – netradiční novinka, s termokamerou i velmi levné

Oppo Reno8 Pro 5G

V květnu minulého roku došlo na uvedení novinek v rámci série Reno od Oppo. Nyní jsme se dočkali Oppo Reno8 Pro 5G na českém trhu, ale nejedná se o totožný model. V tomto případě se o výkon stará procesor Dimensity 8100-MAX.

Specifikace Oppo Reno8 Pro

Umidigi Power 7 Max

Značka Umidigi hlavně uvádí na trh mobily s patřičnou odolností a také certifikacemi, ale tentokrát zde máme model Power 7 Max. Jde spíše o běžný mobil, ale má jednu specifikaci vyšší než jakýkoliv jiný smartphone. Je vybaven baterií o kapacitě 10 000 mAh.

Specifikace Umidigi Power 7 Max

Ulefone Power Armor 13

Další model Ulefone Power Armor 13 již plnohodnotně zapadá mezi odolné mobily, ale zde je nutné vyzdvihnout baterii o kapacitě 13 200 mAh, bezdrátové nabíjení a dokonce laserový měřič vzdálenosti.

Specifikace Ulefone Power Armor 13

Ulefone Power Armor 18

Další novinka Ulefone Power Armor 18 se může pochlubit také velmi dobrou kapacitou baterie, ale je zde navíc rychlejší nabíjení, teploměr a hlavně podpora pro sítě páté generace.

Specifikace Ulefone Power Armor 18

Exit mobile version