Dotekomanie.cz

Chytré hodinky nově v obchodech – Apple hodinky, Haylou a i levný dětský model se SIM

hodinky 11 1280x720x

Již nějakou dobu u nás najdete poněkud unikátní seriál na českém trhu, který se věnuje novým smartphonům u českých prodejců. Díky monitorování trhu se tak mnohdy u nás dozvíte o mobilech, které ještě ani nebyly představeny, ale již se naskladňují u prodejců. Rozšířili jsme náš systém o vyhledávání chytrých hodinek a máme zde první data týkající se českého trhu.

Níže jsou uvedeny chytré hodinky, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Chytré hodinky nově v obchodech – pro důchodce s detekcí pádu, pro dámy, i luxusněji vypadající

Haylou RT3

Model Haylou RT3 se chlubí podporou 100 sportovních režimů, odolností, monitorováním tepu a okysličení krve a hlavně AMOLED displejem. Na jedno nabití mají vydržet až 7 dnů používání, s úsporným režimem až 20 dnů.

Lige BW018 Sport

Další model se jmenuje Lige BW018 Sport a tak trochu láká na samotný design, i tak se jedná o levnější chytré hodinky. Výdrž ej zde až 0 dnů, nechybí měření tepu a okysličení, přičemž je k dispozici o měření tlaku. Hodinky mají také mikrofon a reproduktor, takže mohou posloužit i pro telefonování skrze mobilní telefon.

Bomba Q529

I chytré hodinky pro děti se najdou v nové nabídce obchodů. Bomba Q529 mají nastavenou cenu velmi nízko, takže nelze očekávat mnoho funkcí. I tak je zde podpora mobilní sítě, GPS a také SOS tlačítka.

Haylou GST Lite

Další model od Haylou se jmenuje GST Lite a jeho cena je nastavena na částce kolem tisíce korun. Podporují až 30 sportovních režimů, chlubí se certifikací IP68 a umí měřit tep a okysličení krve. Na jedno nabití vydrží při běžném používání až 9 dnů.

WowME KW66

Další levnější hodinky se jmenují WowME KW66. Nabízí se jen základní nabídka a umí měřit jen tep, pokud nepočítáme kroky. Zde je ale výdrž na jedno nabití kolem dvou týdnů při běžném používání.

Apple Watch Series 7

Hodinky od Applu se prodávají nějakou dobu, ale až nyní obchody zařazují model s připojením k mobilní síti. Apple Watch Series 7 se nabízí ve verzích 41mm a 45mm.

Exit mobile version