Dotekomanie.cz

WhatsApp dostává personalizované avatary

WhatsApp

Zdroj: Dotekománie

Komunikační platformy se vždy snaží nabídnout něco víc. Mnohdy se jedná o nastavení, možnosti sdílení a také vkládání do samotné komunikace. Tentokrát WhatsApp s větší pompou oznamuje příchod personalizovaných avatarů.

Avataři ve WhastApp

Nejde o úplnou novinku, jelikož podobnou funkci najdete v aplikaci Messenger od Meta již delší dobu. Nyní jen přišla řada na WhatsApp, kde si nově můžete vytvořit vlastní avatary. Je zde k dispozici nepřeberné množství účesů, rysů obličeje a oblečení, ze kterých si vytvoří vlastního avatara.

Zdroj: Meta

Samotného avatara jde nastavit i jako profilovou fotografii v samotné komunikační službě. Součástí vlastního výtvoru je celkem 36 různých nálepek, které lůze používat v samotné komunikaci. Budou zde i speciální tématické, které budou odpovídat i nějakým speciálním událostem nebo k období.

„Přidáváme avatary do WhatsAppu! Nyní můžete v chatech používat vlastního avatara jako samolepku. Další styly se brzy objeví ve všech našich aplikacích,” okomentoval novou funkcionalitu Mark Zuckerberg. 

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version