Dotekomanie.cz

Vyhodnocení soutěže o chytré zásuvky [aktualizováno]

soutez 2 1900x1069x

Zdroj: EVE Systems

Letošní zima prý bude ve znamení energetických úspor. Abychom vám s nimi mohli alespoň trochu pomoci, spojili jsme se s německým výrobcem stylových prvků chytré domácnosti EVE Systems. Díky tomu vám můžeme nabídnout soutěž o chytré zásuvky EVE Energy. Výhru máme připravenou rovnou pro tři výherce, kteří správně zodpoví soutěžní otázku, a budou mít štěstí v našem slosování.

Vyhraj chytrou zásuvku

Zásuvky EVE Energy dokáží nejen ovládat připojené spotřebiče, ale také sledovat jejich spotřebu, kterou navíc prezentují v podobě přehledného grafu. Díky tomu lze nejen identifikovat ty energeticky nejnáročnější přístroje a případně je na dálku ovládat, ale také včas odhalit například vzrůstající spotřebu dosluhující chladničky.

Zdroj: EVE Systems

Dobrou zprávou pro uživatele je i fakt, že zásuvky využívají pro komunikaci technologii Thread, a již nyní jsou připravena pro nejmodernější komunikační protokol jehož jméno si nyní necháme pro sebe. Napovíme ale, že je označovaný za budoucnost chytré domácnosti. Jeho prostřednictvím se zařízení dorozumí i bez domácího Hubu, a navíc budou fungovat nejen s ekosystémem společnosti Apple, ale také s Google Home a Amazon Smart Home.

Zasoutěžit si tak mohou i fanoušci systému Android, kteří výhru buď darují pod stromečkem, nebo si jednoduše počkají na softwarovou aktualizaci, která zpřístupní funkce nového komunikačního protokolu.

Soutěžní otázka: Jak se jmenuje očekávaná technologie, která spojí všechny standardy chytré domácnosti v jediný?

Výherci

V naší soutěži vyhráli:

Pravidla

Exit mobile version