Dotekomanie.cz

Redmi Buds 4 Youth Edition jsou nová sluchátka s 20hodinovou výdrží baterie

redmi buds 4 1299x713x

Zdroj: Redmi

Redmi, která je dceřinou značkou Xiaomi, představila na trh nové produkty, mezi které patří  řada Redmi K60, Redmi Watch 3, Band 2 a Buds 4 Youth Edition. Redmi Buds 4 Youth Edition je třetím zařízením k modelům Buds 4 a Buds 4 Pro.

Nová sluchátka Redmi Buds 4 Youth Edition

Redmi Buds 4 Youth Edition je v podstatě základním modelem řady Buds 4. Vzhledově se nápadně podobají Apple AirPods. Jejich tělo je odolné proti prachu a stříkající vodě s certifikací IP54. Sluchátka je možné ovládat dotykově. Pro ideální zvukové zážitek jsou sluchátka vybavena 12mm zvukovým dynamickým měničem, díky čemuž podávají čisté basy a výšky. Ve výbavě ani nechybí funkce ANC pro aktivní potlačení okolního zvuku.

Zdroj: Gizmochina

Sluchátka jsou pro bezdrátové připojení se zařízením vybavena technologií Bluetooth 5.3 s režimem nízké latence přenosu. Sluchátka, díky dobíjecímu pouzdru, vydrží bez potřeby dostupnosti elektrické zásuvky až 20 hodin. Každé sluchátko pak nabídne 5 hodin přehrávání na jedno nabití. Sluchátka se budou prodávat za cenu 20 dolarů a k dispozici budou v  barvách slunečné bílá, půlnočně černá, v oranžová a zelená. K dispozici jsou čínském trhu.

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version