Dotekomanie.cz

Jedinečná možnost získat 3D tiskárnu Creality Ender-3 Neo za skvělou cenu [komerční článek]

3D ender 1219x837x

Na našem webu vám mimo jiné přinášíme skvělé nabídky na 3D tiskárny za bezkonkurenční ceny. Jednou z nich je i tiskárna Creality Ender-3 Neo. Tu nyní můžete získat za skvělou cenu v internetovém obchodě Cafago.com.

3D tiskárna Creality Ender-3 Neo

Stabilní kovové tělo, s objemem 220 x 220 x 250 mm. Tiskárna se hodí pro tisk různých typů modelů, například pro lékařské účely, architekturu, film atd. Podporuje 1,75mm vlákna, jako jsou PLA/PETG/ABS.

Celokovový extrudér má větší vytlačovací sílu a je odolnější, umožňuje plynulé podávání. Samostatně vyvinutá tichá základní deska vždy zajistí práci pod 50 dB hlučnosti.

Tiskárna je vybavena stavební plochou z karborundového skla, které účinně snižuje problém deformace při rovnoměrném zahřívání. Díky technologii CR Touch lze automaticky měřit a upravovat výšku tisku mezi tryskou a stavebním povrchem.

Tiskárna je vybavena podporou obnovení tisku. Pokud se zařízení vypne nebo náhodně vypadne napájení, může pokračovat v tisku tam, kde skončila po opětovném zapnutí.

Specifikace:

Pokud vás nabídka na 3D tiskárnu zaujala, pak neváhejte, zakoupit můžete ZDE, za cenu 191,06 eur (cca 4 600 Kč) kterou získáte po zadání kódu: FFE3NEO na stránkách internetového obchodu. Doprava z německého skladu je samozřejmě zdarma.

Exit mobile version