Chystá se Poco X5 Pro, má nabídnout 65W nabíjení

Chystá se Poco X5 Pro, má nabídnout 65W nabíjení
2022-12-03T16:30:51+02:00
• 3. 12. 2022

Poco X4 Pro; Zdroj: Poco

3

V červnu tohoto roku značka Poco spadající pod Xiaomi představila model Poco X4 GT. Po pár měsících se začínají ukazovat informace o nadcházejícím modelu Poco X5 a Poco X5 Pro. Více detailů je nyní známo právě o vybavenější verzi Pro.

Poco X4 GT oficiálně, do Česka zamíří s cenou 9 999 Kč

Poco X5 Pro

V rámci certifikačních procesů se objevily smartphony s kódovými označeními 22101320G a 22101320I, přičemž z dokumentů vyplývá, že se má jednat o modely Poco X5 a Poco X5 Pro. Konkrétně by verze Poco X5 Pro měla nabídnout i podporu pro sítě páté generace, takže očekáváme, že jej bude značka propagovat po názvem Poco X5 Pro 5G.

Z certifikace se dozvídáme, že se o výkon bude starat Snapdragon 782G, který byl představen nedávno a jedná se o nástupce Snapdragonu 778G+. Dle dostupných informací bude tento smartphone vybaven LCD panelem s rozlišením Full HD+ a 120Hz obnovovací frekvencí. Bohužel nevíme, jaká bude úhlopříčka displeje.

FivUuX0aUAAoEJW 1838x334x

Zdroj: Mukul Sharma (se souhlasem)

Baterie by měla nabídnout kapacitu 5000 mAh a má podporovat 67W nabíjení, což je velmi dobrá hodnota, když vezmeme v potaz, že by se cena mohla pohybovat na stejné úrovni, jako Poco X4 Pro, tedy cca osm tisíc korun. Je ale otázkou, co ještě bude vylepšeno nebo změněno. Někteří mohou být zklamáni displejem, jelikož současná generace má AMOLED panel.

Zdroje: dotekomanie.cz, twitter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Martin Olszar

7. 12. 2022, 9:05

Poco je super! Nejlepsi mobil, jaky jsem kdy mel. Jinak v clanku se pise, ze ma LCD a hned v druhem odstavci AMOLED. Dva snad nema? 🤣

Tvůj komentář je hoden pacienta Bohnic.Nic neříkajíc.Jméno je to poslední co někoho zajímá.Prvořadé je vybavení.Mám Poco F4 GT a spokojenost lepší než se Samsungem.

Dobrý den, mám dotaz prosím na čtenáře. Má někdo z vás telefon téhle značky s tak debilním názvem a pokud ano co říkáte když se vás někdo třeba náhodou zeptá co že máte za telefon. Já osobně bych tuhle značku nikdy nechtěl ani kdyby byla jako S 22 Ultra za 6 korun. Děkuji za komentáře a pokud jste spokojeni je to jen dobře.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat