Dotekomanie.cz

Zima? Smartmi 1S vám vytopí pokoj do pár minut! [komerční článek]

Smartmi 1S

S nadcházejícím zimním obdobím by se nejen do vašeho domova, ale například i na chalupu mohl hodit tento komfortní tepelný ohřívač Smartmi od společnosti Xiaomi, který vám nyní přinášíme se slevou 79 % v internetovém obchodě TomTop.com.

Tepelný ohřívač Xiaomi Smartmi udělá váš domov komfortním

Toto topné těleso vyniká skvělými topnými vlastnostmi a je vybaveno bezpečnostními prvky a mechanismy, které zabrání přehřátí a možné nehodě. Je rovněž kompaktních rozměrů, takže nezabere příliš mnoho místa.

Tepelné těleso Smartmi je vybaveno dokáže zajistit hned několik tepelných režimů, mezi které patří: konvekční ohřev, nebo energizující ohřev a je vybaveno duální bezpečnostní ochranou. Zařízení je vybaveno ohnivzdorným krytem, který zabrání poškození zařízení vlivem vysoké teploty.

Zařízení je vybaveno indikátorem teplého a studeného vzduchu, čímž je plynule regulována teplota a v letních měsících tak zařízení pouze chladí proudícím vzduchem.

Specifikace:

Pokud vás topné těleso Xiaomi Smartmi 1S zaujalo, můžete si jej zakoupit ZDE se slevou 79 % za cenu 71,99 USD s dopravou zdarma z evropského skladu.

Exit mobile version