Dotekomanie.cz

WhatsApp beta přináší beta testerům možnost připojit další zařízení a také zavádí podporu pro tablety

WhatsApp

Zdroj: Dotekománie

WhatsApp již nějaký čas pracuje na funkci, která umožní připojit ke svému účtu další telefon. Vývoj této funkce byl oznámen na začátku tohoto roku a nyní se někteří vybraní beta testeři dočkali a mohou druhé zařízení připojit.

WhatsApp beta zpřístupňuje připojení dalšího telefonu

To, zdali je možné ke svému účtu druhý telefon připojit, se uživatel dozví hned na registrační obrazovce klepnutím na nabídku, kde je odkaz na propojení zařízení. Na nové obrazovce stačí druhým zařízením naskenovat QR kód. Připojit druhé zařízení lze i tak, že v aplikaci na již registrovaném zařízení půjdeme do menu nastavení, kde vybereme „Připojit zařízení“. Následně bude do nového zařízení přenesena veškerá historie konverzací. Vzhledem k tomu, že je vše zatím ve fázi testování, je možné, že nebudou dostupné všechny funkce.

Zdroj: FoneArena

Určitá skupina testerů má nyní také přístup k možnosti připojit ke svému účtu i tablet se systémem Android. Tato funkce je dostupná pro WhatsApp beta pro Android ve verzi 2.22.24.18.

Zdroj: FoneArena

Všechny výše uvedené funkce jsou dostupné v aktualizaci WhatsApp beta pro Android a je pravděpodobné, je si my všichni ostatní ještě nějakou dobu počkáme, než budou dostupné i pro nás.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version