Dotekomanie.cz

Vivo Y02 se chlubí hlavně nízkou cenou

y02 1499x841x

Zdroj: Vivo

Vivo nedávno ukázalo poměrně zajímavé modely a zároveň si uzmulo nějaké to prvenství. Kromě toho došlo také na představení poměrně základního modelu se systémem Android Go. Nyní zde máme další přírůstek v podobě Vivo Y02.

Vivo představilo zajímavé modely X90, X90 Pro a X90 Pro+

Vivo Y02

Ačkoliv Vivo Y02 zapadá do nejnižší kategorie, tak zde společnost mohla udělat několik vylepšení. Například zde najdete zastaralý konektor microUSB. Ten by měl zmizet už jednou v propadlišti dějin, ale firmy ho stále používají i velmi levných modelů. Co se týče ceny, tak Vivo Y02 se bude prodávat přibližně za 2250 Kč.

Zdroj: Vivo

Je tedy jasné, že nelze očekávat nějak dobré specifikace. Základem je zde baterie o kapacitě 5000 mAh s podporou 10W nabíjení. Displej má jen HD+ rozlišení, ale při takové ceně se není čemu divit. Bohužel společnost neuvedla, jaký procesor byl nasazený. Je jen uvedeno, že se jedná o osmijádrový čip.

V případě fotografické výbavy je zde jen nutný základ. Zadní strana má jen 8MPx senzor, přední je pak vybavena 5MPx kamerkou. Bohužel zde není ani čtečka otisků prstů. Sice se jedná o levný mobil, ale i v této kategorii by mohly společnosti nabídnout už trochu vyšší standard.

Specifikace

Zdroje: vivo.com, gsmarena.com

Exit mobile version