Dotekomanie.cz

Smartphone HOTWAV Cyber 7 5G nyní můžete získat o více než polovinu levněji [komerční článek]

hotwav 1904x1256x

Chytrý telefon Hotwav Cyber 7 není jen obyčejným telefon. Je to telefon, který odolá vodě, prachu, nárazům a také mrazu. Jeho technické specifikace jsou opravdu zajímavé a v kombinaci s atraktivní cenou se tak jedná o velmi zajímavý dárek například k vánocům.

Telefon pohání osmijádrový procesor Dimensity 7000 doplnění 8 GB paměti RAM. Jedná se tak o telefon, na kterém můžete hrát i náročnější hry.

Telefon podporuje nejmodernější a nejrychlejší 5G mobilní síť, která je dostupná i v našich končinách. Samozřejmě je zde kompatibilita se všemi pomalejšími sítěmi jako je 4G, nebo 3G.

Telefon je vybaven 6,3palcovým FHD+ displejem, který zajistí perfektní obraz. Pro ukládání dat poslouží vnitřní úložiště o velikosti 128 GB, které je možné rozšířit až na 1 TB.

Baterie s kapacitou 8 280 mAh poskytne až 15 hodin času pro hraní. Baterie navíc podporuje rychlé nabíjení.

Pro pořizování fotografií je telefon vybaven hned čtyřmi senzory na zadní straně a jedním selfie na přední straně. Hlavní zadní senzor od Samsungu má rozlišení 48 MPx.

Je doplněn 8MPx širokoúhlým senzorem, 2MPx senzorem pro portrétní režim a 20 MPx senzorem s funkcí Night Vision. Přední selfie kamera pak disponuje rozlišení 32 MPx.

Specifikace:

Síť:

Seznam balíčků:

Pokud vás tato atraktivní nabídka na tento skvělý telefon zaujala, pak neváhejte nakupujte ZDE za cenu 168.29 EUR (cca 4 151 Kč) včetně daně a dopravy zdarma.

Exit mobile version