Dotekomanie.cz

Slevový kupón na gravírku Sculpfun S9! [komerční článek]

Sculpfun S9

Laserová gravírka SCULPFUN S9 v sobě ukrývá nejnovější technologie a je určena pro designéry, rytce profesionály i pro hobby zaměření. Vy ji nyní můžete získat za skvělou cenu ve slevě v internetovém obchodě TomTop.com.

Gravírka SCULPFUN S9 za skvělou cenu

Gravírka využívá nejnovější technologii 5,5W laserového diodového paprsku, který využívá ultrajemné 0,06mm zaostření s vysokou řeznou přesností. S touto gravírkou můžete řezat až 15 mm silné dřevo, 10 mm silný akryl, nebo vyřezávat do keramiky, nebo nerezové oceli.

Celokovová konstrukce zlepšuje stabilitu a přesnost gravírování. Montáž konstrukce je hotová během 10 – 20 minut. Gravírka je kompatibilní s širokou škálou gravírovacího softwaru jako je LaserGRBL, LightBurn, Benbox, GrblController, LiteFire.

Gravírka podporuje gravírování v režimu PWM, podporuje systémy Windows, Apple (LightBurn) a formáty souborů pro gravírování JPG, PNG, DXF, SVG, G-code, NC, BMP atd.

Kryt laserového filtru odfiltruje 98 % ultrafialového světla, čímž chrání oči. Gravírka se dodává se s ocelovou podložkou velikosti A4, která chrání stůl před poškozením laserem. Podložka rovněž eliminuje nebezpečí vzniku požáru.

Specifikace:

Laserovou gravírku CULPFUN S9 můžete zakoupit ZDE za cenu 193 USD (zhruba 4 728 Kč) včetně daně a s dopravou zdarma z německého skladu. Zadejte při nákupu kód TF5916 a získáte slevu!

Exit mobile version