Dotekomanie.cz

Robotický vysavač oken LIECTROUX WS-1080 v bleskovém výprodeji [komerční článek]

robot 1387x832x

Robotický vysavač oken je tady v bleskovém výprodeji. Nepromeškejte skvělou slevu a pořiďte ho například jako dárek pro své blízké.

Robotický vysavač oken – skvělý pomocník do domácnosti

Robot je vybaven umělou inteligenci, vysoce kvalitním čipem, šestiosým senzorem zrychlení, motorem s vysokou rychlostí otáčení. Robot přichází s originálním patentovaným designem.

Robot disponuje nízkou hlučností 60 dB, takže vás nebude rušit. Robot je schopen si naplánovat vlastní dráhu čištění automaticky podle prostředí. Má 3 režimy čištění, mezi které patří režim mytí ve tvaru N, režim mytí ve tvaru Z a automatický režim pro dosažení plného pokrytí a vyšší účinnosti čištění. Po dokončení mytí se robot automaticky vrátí do výchozí pozice.

Robota lze ovládat prostřednictvím mobilní aplikace, lze jej také ovládat bezdrátově v rámci sítě 2,4G pomocí dálkového ovladače. Výkonné vakuové sání 2800 PA, vertikální nosnost 7 500 g a speciální dráha účinně zvyšují tření mezi sklem a robotem, díky čemuž se brání uklouznutí stroje na mokrém skle.

Specifikace:

Pokud vás tento skvělý robot na čištění oken zaujal, neváhejte a nekupujte ZDE za cenu 152.99 EUR (cca 3 774 Kč) včetně daně a dopravy zdarma z německého skladu.

Exit mobile version