Dotekomanie.cz

Redmi Buds 4 Lite s designem AirPods 3 už brzy realitou

Redmi Buds 4 Lite

Zdroj: FoneArena

Na internet unikly pravděpodobně finální rendery nových bezdrátových sluchátek Redmi Buds 4 Lite. Trhákem mají být nízké ceny. 

Xiaomi se chystá zřejmě představit po dvojici bezdrátových sluchátek Redmi Buds 4 a Redmi Buds 4 Pro také Redmi Buds 4 Lite. Vyplývá to z uniklých finálních renderů, které zachytil server 91mobiles. Čínská společnost se už tradičně bude soustředit na skloubení nízkých cen a vysoké kvality. Alespoň tak hovoří zahraniční zdroje. 

Zdroj: FoneArena

Na první pohled budou Redmi Buds 4 Lite sluchátka vizuálně připomínat AirPods 3. K dispozici bude bílá varianta, další barvy by měly dorazit po uvedení na trh. Nejedná se samozřejmě o klasické špunty s gumovými hroty. 

Zdroj: FoneArena

Dobíjecí pouzdro nebude nijak vynikat, klasická bílá krabička, do které se sluchátka vloží. Pravděpodobně by měly být k dispozici různá gesta pro ovládání, rychlé párování, kompatibilita s hlasovými asistenty, ANC a další funkce. Na finální soudy je ještě brzy, sluchátka nejsou ani ve výrobě. Ale mělo by být jen otázkou času, než Xiaomi sluchátka představí. 

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version