Dotekomanie.cz

Huawei MatePad SE 10.4 je nový základní tablet

huawei matepad se multi window 1480x900x

Zdroj: Huawei

Huawei tento týden představil nový mobilní telefon pro globální trh a dnes zde máme dokonce tablet, který by měl také zamířit i na český trh. Novinka se jmenuje Huawei MatePad SE 10.4 a je zaměřena spíše na domácí použití, zejména pro multimédia.

Huawei MatePad SE 10.4

Pokud se podíváte na specifikace a nebudete si všímat velikosti displeje, asi byste si řekli, že se jedná o běžný mobilní telefon. Základem je zde procesor Snapdragon 680, který čerpá energii z baterie o kapacitě 5100 mAh. Je podporováno maximálně 10W nabíjení, což není na dnešní poměry nějak dobrá hodnota.

Zdroj: Huawei

Displej samotný má 10,4 palců a nabízí rozlišením 2000 x 1200 pixelů. Jedná se o běžný LCD panel s frekvencí 60 Hz. Bohužel nepodporuje HDR ani jiné podobné technologie. Huawei MatePad SE 10.4 je vybaven stereo reproduktory a v jedné variantě se nabízí například i poziční systémy.

Co se týče fotografické výbavy, je zde jen slabý základ. Na zadní straně se nachází 5MPx foťák a vpředu je pak 2MPx kamerka, která zvládá maximálně HD video. Nejedná se tedy o vhodný tablet pro videokonference. Huawei zde použil systém Harmony OS 3 se svými službami. Zatím neznáme koncovou cenu nebo začátek prodeje, ale zřejmě se bude jednat o levnější tablet.

Specifikace

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version