Dotekomanie.cz

Huawei uvádí tablet Matepad C7 pro podnikání

Huawei Matepad C7 2 3840x1920x

Zdroj: Huawei

Čínská společnost Huawei oficiálně představila nový tablet MatePad C7, který je primárně určen pro podnikání nebo kancelářskou práci. Každopádně nejedná se o odolný model do terénu, ale spíše o standardní zařízení jen s přizpůsobeným softwarem. Případné zájemce čeká celkem obyčejné zpracování, uvnitř solidní seznam specifikací a hromada funkcí ulehčující práci.

Svůj úkol splní

Po technické stránce je připraven 10,95palcový IPS LCD displej, který si bez problému rozumí s dotykovým perem M-Pencil ve 2. generaci. Hlavní výkon obstarává 5G procesor Snapdragon 865 a v případě nedostatku místa u 128GB úložiště lze další data do něj dostat přes paměťovou kartu. Baterie o velikosti 7 250 mAh podporuje rychlé 22,5W nabíjení.

Zdroj: Huawei

Maximální efektivitu při práci má zajistit například funkce rozdělené obrazovky, snadné sdílení souborů v ekosystému Huawei bez rozdílu typu zařízení, možnost zrcadlení či rozšíření obrazovky. Uvnitř samozřejmě běží vlastní software HarmonyOS 2. Prodej bude zanedlouho zahájen v Japonsku za zatím neznámou cenu, přičemž další trhy nemusí ani následovat.

Specifikace Huawei MatePad C7:

Zdroj: Huawei

Zdroje: gizmochina.com, consumer.huawei.com

Exit mobile version