Dotekomanie.cz

Honor Play 30M je další 5G novinka v řadě

kv pc 1919x897x

Zdroj: Honor

Není to tak dávno, co jsme se dočkali novinky Honor Play 40 Plus, ale dnes zde máme novou upravenou verzi dříve představeného modelu Honor Play 30. Mobil se jmenuje Honor Play 30M a nabízí trochu upravený design a také specifikace.

Další do počtu

Honor pokračuje ve strategii představování velkého množství mobilních telefonů, přičemž rozdíly nejsou mnohdy nějak zásadně dramatické. Právě Honor Play 30M je jedním z takových zařízení. Ve své podstatě výrobce vzal původní Honor Play 30 a doplnil na zadní stranu jeden snímač navíc. Bohužel se jedná o 2MPx kamerku, která je určena pro určení hloubky ostrosti.

Zdroj: Honor

Nejsme si jisti použitím konektoru pro sluchátka. Oficiální stránky neuvádí, že by zde byl, či nebyl. Více změn zde v podstatě není. Honor dokonce použil stejný procesor Snapdragon 480 Plus a displej má stále 6,5palcovou úhlopříčku s rozlišením HD+. I systém byl zachován, tedy Android 11 s nadstavbou MagicUI 5.0.

Tak trochu si říkáme, jestli je nutné vyrábět mobil, který prošel jen lehkou úpravou. Honor Play 30M má nastavenou cenu v přepočtu přibližně na 4500 Kč. Česká cena by se mohla pohybovat kolem 5 900 Kč, což je poměrně vysoko na takovou výbavu, byť je zde podpora pro sítě páté generace.

Specifikace

Zdroje: hihonor.com, gizmochina.com

Exit mobile version