Audio-Technica představila sluchátka s kratší a důkladnější UV sterilizací

Audio-Technica představila sluchátka s kratší a důkladnější UV sterilizací
2022-11-12T18:00:40+02:00
• 12. 11. 2022

Zdroj: Audio-Technica

Ani po letech na trhu není velký výběr mezi bezdrátovými sluchátky s funkcí sterilizace UV zářením. O dalšího zástupce se tentokrát postarala společnost Audio-Technica, která oficiálně představila novinku nesoucí označení ATH-TWX9 a stane se velmi dobrou konkurencí pro známou sérii Tone Free od jihokorejského LG. Jak po vnitřní stránce, tak i designové zpracování nabídne lehký nadstandard.

Sbohem bakteriím

Rozdíl mezi použitými technologiemi od LG a Audio-Technica je razantní. Sterilizace u LG končí u mřížky reproduktoru, pouzdro se sluchátky musí být připojeno k elektrické síti a trvá 10 minut. Zatímco Audio-Technica přináší řešení, kde hranice je posunuta až za mřížku a proces trvá pouhých 70 sekund. I když připojení k síti není zde vůbec zmíněno.

Uvnitř každého sluchátka je 5,8mm měnič, který se zasadí o kvalitní zvuk také díky technologiím 360 Reality Audio od Sony, Snapdragon Sound a aptX Adaptive od Qualcommu. Zvýšenou odolnost dokládají získanou certifikací IPX4. Na jedno nabití hrají zhruba 6 hodin nebo 18,5 hodin při postupném dobíjení z pouzdra.

Dále v seznamu vyniká funkce Bluetooth 5.2, potlačení okolního hluku, vícebodové připojení, režim nízké latence či podpora hlasových asistentů. V prodeji je pouze jedno barevné provedení za cenu 329 dolarů, což po přepočtu vychází zhruba na 7 718 Kč.

Zdroje: audio-technica.com, phonearena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat