Dotekomanie.cz

Vertu představuje první Web3 telefon Metavertu

Metavertu 5 1300x1300x

Zdroj: Vertu

Značka Vertu se po přestávce hlásí o slovo a s ní přichází opět luxusní telefon za adekvátní cenu. Mobilní přírůstek nesoucí název Metavertu je první prodávané zařízení na světě podporující novou generaci internetu Web 3.0. Oproti konkurenčnímu OSOM Solana Saga také s podporou Webu 3.0 má podstatě větší úložiště nebo jej vyrábí z luxusnějších materiálů.

Za nesmyslnou cenu

Vše začíná u přepínacího tlačítka na Web 3.0, kde potom můžete třeba vytvářet tokeny NFT z pořízených fotografií, těžit Ethereum nebo máte přístup ke své peněžence s kryptoměnami. Hardwarová část disponuje procesorem Snapdragon 8 Gen 1 a bezpečnostním čipem A5.

Zdroj: Vertu

Základní verze má úložiště 12GB RAM s 512GB úložištěm, kdežto nároční uživatelé mohou zvolit 18GB RAM s 1TB úložištěm. Vzdálené úložiště vybavené protokolem IPFS nabízí kapacitu 10 TB. Telefon je zabezpečen takovým způsobem, že se dokonce uvnitř nachází senzory hlídající možné vniknutí do jeho nitra.

Zdroj: Vertu

Po vzoru ostatních Vertu zařízení nechybí prémiové služby v podobě nepřetržitého servisu například pro rezervaci hotelových pokojů či zajištění nákupu dárků. Nicméně tím rozhodujícím faktorem ke koupi bude prodejní cenovka, která začíná u hranice 3 350 dolarů (tj. cca 82 405 Kč). Zlaté provedení s kouskem kůže z aligátora vyjde na 41 500 dolarů (tj. cca 1 020 840 Kč). První kusy začnou expedovat už ve čtvrtek 3. listopadu.

Specifikace Vertu Metavertu:

Zdroj: Vertu

Zdroje: gizmochina.com, vertu.com

Exit mobile version