Dotekomanie.cz

TikTok představil palce dolů

Tiktok 5578x3131x

Zdroj: Dotekománie

Sociální sítě se snaží nabídnout co nejvíce možností v oblasti interakcí mezi uživateli, ale jde vidět, že se spíše vyhýbají negativním způsobům. Příkladem je Youtube, kde ještě nedávno šlo vidět, kolik záporných palců dostalo konkrétní video. Nyní tuto informaci vidí jen samotný tvůrce. Opačnou cestou se tak trochu vydává TikTok.

TikTok a palce dolů

TikTok je jednou z nejpopulárnějších současných sociálních sítí, ale to současně znamená, že musí bojovat se spamem a v podstatě nevhodným obsahem od uživatelů. To se týká i samotných komentářů, kde se objevuje spam ve velkém. Společnost ale chce nabízet relevantnější obsah všem, a proto se na začátku spustilo testování u jednotlivých komentářů.

Sociální síť nabídla uživatelům palce dolů, pomocí čehož mohou uživatelé hlasovat o komentářích. Ty, co dostanou zejména pozitivní ohlasy, budou zobrazovány více než ty, které mají více negativních reakcí. Bude zde ale tak trochu souboj v poměru pozitivních srdíček a negativních palců.

Zdroj: TikTok

TikTok potvrdil, že testování dopadlo dobře a novinku zavádí mezi všechny uživatele. Jedná se tak i o nový způsob, jak identifikovat nevhodné komentáře, na které může sociální síť reagovat.

Zdroje: twitter.com, engadget.com

Exit mobile version