Dotekomanie.cz

Redmi Pad oficiálně představen, přichází i do Česka [aktualizováno]

XLkQK6YB 4x 3200x1800x

Zdroj: Redmi

Aktualizováno 5. 10.

Krátce po představení nám české zastoupení společnosti potvrdilo, že tablet je dostupný i v Česku. Konkrétně budou k dispozici dvě verze. Základní model nabídne 3 GB RAM a 64GB úložiště za cenu 5 999 Kč. Vyšší verze se 4 GB RAM a dvojnásobným prostorem pro data je za 6 499 Kč.

Původní článek 4. 10.

Nějakou dobu se spekulovalo o tabletu od značky Redmi, která stále spadá pod Xiaomi. Dnes nadešel den uvedení a máme zde novinku Redmi Pad. Ta se snaží nalákat na dobrý poměr ceny a výkonu.

Redmi Pad

Nový tablet je prvně uveden pro indický trh, kde nejnižší verze se 3 GB operační paměti a 64GB úložištěm přijde na 14 999 indických rupií, což je v přepočtu přibližně 4 600 Kč. Za tuto cenu se nabízí 10,61palcové zařízení s 2K rozlišením a 90HZ obnovovací frekvencí. Baterie v tomto případě má kapacitu 8000 mAh a je podporováno 18W nabíjení.

Zdroj: Redmi

O výkon se v tomto případě stará procesor Helio G99 od Mediateku, který je nejlepší ze střední třídy jen s LTE od tohoto výrobce. Tablet má k dispozici čtyři reproduktory, takže se bude hodit pro konzumaci multimediálního obsahu. Co se týče kamerové výbavy, tak Redmi nechalo jen nejnutnější základ. Na přední a zadní straně jsou použity 8MPx senzory.

Bohužel tablet nemá GPS ani jiné polohovací služby, takže se primárně hodí jen do domácnosti a případně lehkou práci. Lokalizace bude jen základě odhadu země, maximálně konkrétní oblasti.

Specifikace

Zdroje: fonearena.com, gizmochina.com

Exit mobile version