Dotekomanie.cz

Řada Reno9 od Oppo dorazí možná v listopadu

Reno logo 1200x1200x

Zdroj: Oppo

Společnost Oppo a její řada Reno se připravuje na rozšíření o zbrusu novou generaci, která by měla celkem čítat tři zástupce. Rovnou dva zdroje za zahraničí přináší první přiblížení specifikací, přičemž ani jeden z nich nezůstal pod rouškou tajemství. Mobilní trhy začnou okupovat zřejmě postupně, ale už během příštího měsíce má oficiálně dorazit základní provedení Reno 9.

Ještě v plenkách

Nejvyšší Reno Pro+ pravděpodobně požene osmijádrový procesor Dimensity 8000 (MT6895) od MediaTeku, který kromě podporou 5G sítí vyniká třeba také herní technologií HyperEngine 5.0. Zadní část obsadí hlavní objektiv v podobě 50MPx snímače IMX766 od Sony. Naproti něj se postaví verze Reno Pro s čipem Snapdragon 778G z dílny Qualcommu nebo 64MPX senzorem umístěným vzadu.

Prodejní balení Oppo Reno9 | Zdroj: GSMArena

Co se týče základní varianty, tak k ní můžeme připsat pouze 4 500mAh článek baterie či nový standard UFCS u technologie rychlého nabíjení, za kterým včetně Oppo stojí další čínské firmy – Huawei, Vivo, Xiaomi. Výrobce chystá navíc přidat i jednu barevnou verzi, takže k černé a zlaté údajně přibude červená. Tato série se má stát předvojem prosincových novinek od Oppo, kdy chtějí uvést minimálně dva skládací telefony.

Zdroj: GSMArena

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com

Exit mobile version