Dotekomanie.cz

Honor X6 představen, přijde na 4 490 Kč

hono x6 1829x1025x

Zdroj: Honor

Nějakou dobu jsme věděli, že Honor představí další levnější mobil, ale očekávali jsme, že se prvně objeví v Asii a až následně se zpožděním bude uveden v Česku. Nyní je tomu naopak a rovnou české zastoupení zveřejňuje, že novinka Honor X6 rovnou míří do prodeje v Česku.

Honor X6

Cena u tohoto modelu byla nastavena na 4 490 Kč, přičemž mobil bude dostupný ve dvou barvách. Za takovou cenu nelze očekávat nějak výborně vybavený smartphone. Například displej má HD+ rozlišení a samotný procesor je z roku 2020. Těmito parametry tedy Honor X6 neohromí.

Zdroj: Honor

Zadní strana disponuje sice třemi foťáky, ale v reálném nasazení využijete nejvíce jen hlavní 50MPx. Zbylé jsou jen pro dodatečné efekty. Baterie má kapacitu 5000 mAh a je podporováno 10W nabíjení přes USB C. Dobrou zprávou je, že se již neopakuje chyba v použití starého konektoru USB a je de rovnou verze C.

Honor X6 má ve výbavě také konektor pro sluchátka, čtečku otisků prstů a rozšířenou podporu pro poziční systémy. V tomto segmentu je poměrně hodně mobilů a Honor to nebude mít jednoduché. Navíc zde není nějaká specifikace, která by mobil nějak odlišovala.

Specifikace

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version