Dotekomanie.cz

Známe specifikace chystaného ohebného telefonu Vivo X Fold S

vivo x fold 1 1280x720 1280x720x

Zdroj: Vivo

Vivo pracuje na nové generaci skládacího smartphonu s názvem X Fold S. Nedávno byl Fold S spatřen na čínské certifikační platformě 3C, což naznačuje jeho brzké uvedení na trh. Údaje naznačují že zařízení bude podporovat 80W rychlé nabíjení a mělo by být poháněno procesorem Snapdragonem 8+ Gen 1. Digital Chat Station našel Vivo X Fold S na čínské certifikační platformě 3C s číslem modelu V2229A. Informace potvrzují nabíjení s 80W duálním C-portem GaN s bleskovým nabíjením.

Vivo X Fold S s již „starším“ procesorem

Digital Chat Station tvrdí, že Vivo X Fold S bude poháněn čipsetem Snapdragon 8+ Gen1. Bude mít velký displej nabízející rozlišení 2K a obnovovací frekvenci 120 Hz. Dále prý bude ohebný telefon disponovat 4700mAh baterií a bude podporovat 80W kabelové a 50W bezdrátové nabíjení. Dle starších informací má mít X Fold S čtveřici fotoaparátů, která se skládá z 50megapixelového primárního, 48megapixelového ultraširokoúhlého, 12megapixelového teleobjektivu a 8megapixelového teleskopického snímače.

Zdroj: Gizchina.com

Na přední straně bude umístěn 16megapixelový selfie fotoaparát. Zařízení má mít údajně také nové jasně červené tělo z hladké kůže. Vivo X Fold S bude uveden na trh jako nástupce modelu Vivo X Fold, který byl představen v dubnu loňského roku. Přesné datum uvedení chystaného skládacího zařízení na trh zatím nebylo zveřejněno, nicméně certifikace 3C napovídá, že zařízení může přijít brzy. Společnost Vivo zatím nepotvrdila žádné podrobnosti, takže doporučujeme brát výše uvedené specifikace s rozvahou.

Zdroj: Arstechnica.com

 

Zdroje: , Vivo#ddeeb/" title="Odkaz na zdroj" target="_blank">gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, Vivo#ddeeb/" title="Odkaz na zdroj" target="_blank">techgoing.com, techgoing.com, techgoing.com, techgoing.com, techgoing.com, techgoing.com, techgoing.com, techgoing.com, techgoing.com, techgoing.com, techgoing.com, techgoing.com, techgoing.com, techgoing.com, techgoing.com, techgoing.com, techgoing.com, techgoing.com

Exit mobile version