Známe specifikace chystaného ohebného telefonu Vivo X Fold S

Známe specifikace chystaného ohebného telefonu Vivo X Fold S
2022-09-07T13:30:34+02:00
• 7. 9. 2022

Zdroj: Vivo

Vivo pracuje na nové generaci skládacího smartphonu s názvem X Fold S. Nedávno byl Fold S spatřen na čínské certifikační platformě 3C, což naznačuje jeho brzké uvedení na trh. Údaje naznačují že zařízení bude podporovat 80W rychlé nabíjení a mělo by být poháněno procesorem Snapdragonem 8+ Gen 1. Digital Chat Station našel Vivo X Fold S na čínské certifikační platformě 3C s číslem modelu V2229A. Informace potvrzují nabíjení s 80W duálním C-portem GaN s bleskovým nabíjením.

Vivo X fold S 3C 674x353x

Vivo X Fold S s již „starším“ procesorem

Digital Chat Station tvrdí, že Vivo X Fold S bude poháněn čipsetem Snapdragon 8+ Gen1. Bude mít velký displej nabízející rozlišení 2K a obnovovací frekvenci 120 Hz. Dále prý bude ohebný telefon disponovat 4700mAh baterií a bude podporovat 80W kabelové a 50W bezdrátové nabíjení. Dle starších informací má mít X Fold S čtveřici fotoaparátů, která se skládá z 50megapixelového primárního, 48megapixelového ultraširokoúhlého, 12megapixelového teleobjektivu a 8megapixelového teleskopického snímače.

vivo X Fold 1024x604 1248x701x

Zdroj: Gizchina.com

Na přední straně bude umístěn 16megapixelový selfie fotoaparát. Zařízení má mít údajně také nové jasně červené tělo z hladké kůže. Vivo X Fold S bude uveden na trh jako nástupce modelu Vivo X Fold, který byl představen v dubnu loňského roku. Přesné datum uvedení chystaného skládacího zařízení na trh zatím nebylo zveřejněno, nicméně certifikace 3C napovídá, že zařízení může přijít brzy. Společnost Vivo zatím nepotvrdila žádné podrobnosti, takže doporučujeme brát výše uvedené specifikace s rozvahou.

vivo x fold china 1661491838693 1200x675x

Zdroj: Arstechnica.com

 

Zdroje: , Vivo#ddeeb/" title="Odkaz na zdroj" target="_blank">gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, Vivo#ddeeb/" title="Odkaz na zdroj" target="_blank">techgoing.com, techgoing.com, techgoing.com, techgoing.com, techgoing.com, techgoing.com, techgoing.com, techgoing.com, techgoing.com, techgoing.com, techgoing.com, techgoing.com, techgoing.com, techgoing.com, techgoing.com, techgoing.com, techgoing.com, #ddeeb/" title="Odkaz na zdroj" target="_blank">techgoing.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat