Spotify oficiálně přináší do své služby audioknihy, prozatím pouze v USA

Spotify oficiálně přináší do své služby audioknihy, prozatím pouze v USA
2022-09-22T13:33:27+02:00
• 22. 9. 2022

Zdroj: Dotekománie

Již nějakou dobu se „šušká“ o tom, že by se hudební služba Spotify měla rozrůst o další oblast, kterou jsou audioknihy. Dnes je ten den, kdy se audioknihy ve službě oficiálně zpřístupňují.

Audioknihy budou konečně dostupné i ve službě Spotify

Dostupnost audioknih bude omezena prozatím pouze na území USA, kde si chce Spotify vyzkoušet, jak moc bude tento krok úspěšný. Společnost uvádí, že by knihovna měla obsahovat více než 300 000 titulů. Audioknihy dostanou svou vlastní sekci vedle hudby a podcastů. Tak jako například u hudby i sekce pro audioknihy bude nabízet tipy pro uživatele, které se postupně budou měnit podle vkusu a preferencí uživatele. Tituly bude samozřejmě možné vyhledávat stejně jako je tomu u hudby.

spotify audioknihy 1350x900x

Zdroj: Engadget (se souhlasem)

Podle dostupných informací audioknihy nebudou dostupné v rámci předplatného, ale jednotlivé tituly si bude nutné zakoupit. Při výběru titulu bude ikona pro přehrání opatřena zámkem, který bude značit, že jsme si audioknihu ještě nezakoupili. Pro zakoupení audioknihy budeme přesměrování do prohlížeče pro dokončení nákupu. Všechny tituly, které zakoupíme budou následně umístěny v naší knihovně v aplikaci a budou k dispozici také pro poslech offline.

Zdroj: engadget.com

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat