FitBit přidává přihlášení přes Google účet aktualizováno

FitBit přidává přihlášení přes Google účet [aktualizováno]
2023-06-04T19:30:08+02:00
• 4. 6. 2023

Zdroj: Fitbit

Aktualizováno 4. 6.

Minulý rok jsme se dozvěděli, že Google, jakožto majitel společnosti Fitbit, zavede možnost přihlášení k účtu u Fibit skrze své řešení. Zatím nebylo jasné, kdy se novinka začne objevovat, ale nyní je již stanoveno datum. Již od 6. června budou moci uživatelé využít Google účet pro přihlášení k Fitbitu. Zatím jde sice jen o možnost, ale následně dojde k odebrání původního systému a bude možné využít jen Google účet. V tomto případě není stanoveno datum ke kompletní migraci.

Původní článek 24. 9.

Společnost FitBit, která je známá pro sví nositelná zařízení, se stala v rámci akvizice v roce 2021 součástí Googlu. Od té doby nedošlo k žádným zásadním změnám. K jedné by mělo dojít od příštího roku. Značka se přejmenuje na FitBit by Google.

FitBit účty budou přecházet pod Google

I přes to, že zařízení by měla i nadále nést název FitBit, některé funkce a software budou ukončeny, resp. převezme je Google. Pokud si zakoupíte zařízení FitBit, je vyžadované vytvoření FitBit účtu, aby bylo možné synchronizovat data ze zařízení. Účty FitBit by ale příští rok měly být nahrazeny účty Google. To bude mít samozřejmě i tu výhodu, že kromě synchronizace dat bude mít uživatel přístup ke všem službám Google. Služby tak budou centralizované a lépe zabezpečené.

P708 SS22 Fitbit Sense 2 OTSOffice ShadowGrey Graphite 10210 Cropped wScreen RGB FNL v1 8192x4608x

Zdroj: FitBit

Pakliže používáte účet FitBit v příštím roce budete muset tento účet přesunout pod účet Google a nebo nadále využívat stávající zařízení a účet FitBit, dokud nepřestanou být podporovány. Společnost FitBit sdělila, že její účty budou podporovány minimálně do začátku roku 2025. Poté bude nutné používat již výhradně Google účet.

Zdroje: phonearena.com, engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat