Dotekomanie.cz

Chytré hodinky nově v obchodech – Garett, Realme, Secutek, Carneo, Canyon

hodinky 5 1200x675x

Již nějakou dobu u nás najdete poněkud unikátní seriál na českém trhu, který se věnuje novým smartphonům u českých prodejců. Díky monitorování trhu se tak mnohdy u nás dozvíte o mobilech, které ještě ani nebyly představeny, ale již se naskladňují u prodejců. Rozšířili jsme náš systém o vyhledávání chytrých hodinek a máme zde první data týkající se českého trhu.

Níže jsou uvedeny chytré hodinky, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Chytré hodinky nově v obchodech – Garmin, Lamax, Colmi, Canyon, Garett

Garett Lady Elegance RT

Český trh je obohacen o další chytré hodinky Garett Lady Elegance RT. Ty nabízí monitorování srdečního tepu, monitor krevního tlaku a pulsní oxymetr. Softwarová výbava obsahuje sportovní režimy i sledování menstruačního cyklu. Na jedno nabití mají vydržet až pět dnů.

Realme Watch 3

Hodinky Realme Watch 3 byly představeny v červenci a za nízkou cenu nabízí například 110 sportovních režimů. Na jedno nabití zvládnou až sedm dnů provozu při běžném používání. K dispozici je sledování tepu i okysličení krve.

Garett Kids Cute 4G

Pro děti jsou nově k dispozici hodinky Garett Kids Cute 4G, které mají podporu pro mobilní sítě, WiFi i GPS. Kromě toho lákají na SOS tlačítko nebo kameru. Výdrž na jedno nabití se pohybuje kolem tří dnů.

Secutek SWX-KT17S

Secutek SWX-KT17S jsou sice hodinky, ale jsou evidovány jako lokátor, jelikož disponují GPS a jsou určeny spíše pro seniory. Samozřejmě kromě sledování mají i SOS tlačítko a podporu pro SIM kartu, tedy pro mobilní sítě. Na jedno nabití mají vydržet 70 hodin.

Carneo Adventure HR+

V trochu elegantnějším balení se nabízí Carneo Adventure HR+, které mohou vydržet až 15 dnů na jedno nabití. Co se týče výbavy, tak nabízí automatické měření tepové frekvence, měření krevního tlaku a měření okysličení krve. K dispozici je 13 sportovních režimů – chůze, jízda na kole, basketbal, fotbal, badminton, švihadlo, plavání, fitness, eliptický trenažér, stacionární kolo a kardio.

Carneo Heiloo HR+

Další hodinky podporují měření tepu, tlaku i okysličení krve. K dispozici je 11 sportovních režimů a výdrž na jedno nabití se pohybuje od 5 do 7 dnů. Hodinky lze použít i pro telefonování skrze smartphone.

Canyon Lollypop

Poslední dnešní hodinky patří mezi ty nejlevnější, i tak umí měřit spánek, srdeční tep a kroky. Na jedno nabití mají vydržet 4 dny provozu.

Exit mobile version