Apple představil nová sluchátka AirPods Pro 2. generace

Apple představil nová sluchátka AirPods Pro 2. generace
2022-09-08T09:30:36+02:00
• 8. 9. 2022

Zdroj: Apple

Apple v rámci dnešní akce, která se koná každý rok pravidelně v září, představil netrpělivě očekávané nové produkty, mezi které patří nové iPhony, Apple Watch a další a nesmějí zde chybět ani nová generace sluchátek AirPods Pro.

Apple představil iPhone 14 a iPhone 14 Plus

Nové AirPods Pro jsou tady

AirPods Pro jsou tím nejlepším, co si v kategorii sluchátek do uší, můžete pořídit. AirPods Pro nabídnou dokonalý zvukový zážitek, pokročilé technologie a perfektní design. Nové AirPods 2. generace jsou vybavena novým čipem H2 od Applu, který je vybaven speciálně zkonstruovaným budičem a zesilovačem pro dosažení dokonalých výšek a basů.

apple Airpods pro 2 1436x829x

Zdroj: Apple

 

iPhone 14 Pro a 14 Pro Max oficiálně, místo výřezu díra, a pořádná

Nový čip rovněž přináší ještě lepší inteligentnější potlačení okolního hluku a dokonalý trojrozměrný dojem z poslechu. Potlačení okolního zvuku by mělo být dvakrát účinnější oproti předchozí generaci.

apple Airpods pro 1318x767x

Zdroj: Apple

K novým AirPods Pro se budou v balení dodávat čtyři velikosti silikonových špuntů a to včetně nové velikosti XS, aby sluchátka sedla do ucha všem.

Nová generace Apple Watch představena, dokonce i Apple Watch Ultra

Vylepšení se dočkalo také dotykové ovládání, které nabídne regulaci hlasitosti přejetím nahoru, nebo dolů na stopce sluchátek, nebo stisknutím pak ovládat hudbu, přijmout, nebo ukončit hovor a podržením přepínat mezi aktivním potlačením hluku, nebo adaptivním režimem propustnosti.

apple Airpods pro 1 746x885x

Zdroj: Apple

Nové AirPods Pro nabídnou až 6 hodin poslechu při zapnuté funkci aktivního potlačení okolního hluku až 30 hodin při aktivní funkci potlačení okolního hluku a dobíjení z pouzdra, Sluchátka i nabíjecí pouzdro jsou opatřeny voděodolností dle certifikace IPX4. AirPods Pro 2. generace budou dostupné pro předobjednávky od 9. září 14 hodin a v prodeji pak budou od 23. září. Cena je stanovena 7 290 Kč.

Zdroj: Tisková konference

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat