Dotekomanie.cz

Aktualizace na watchOS 9 pro hodinky Apple Watch je nyní k dispozici, můžete stahovat

watchOS 9 1402x799x

Zdroj: Apple

Apple na své kynote, která se konala minulý týden, představil nové iPhony a chytré hodinky Watch, ale také nový software, který vychází rovněž každým rokem v novém kabátě. Aktuálně je k dispozici nejen aktualizace iOS 16, ale také watchOS 9.

Apple vydal finální verzi iOS 16 – novinky a podporovaná zařízení

watchOS 9

Co vše nový systém watchOS 9 přináší nového? Je toho jako každá rok mnoho. Letos se Apple hodně zaměřil na oblast zdraví a fitness. Mezi nejzajímavější novinky patří vylepšené zaznamenávání fitness a tréninků, lepší přehled o zdravotních metrikách během tréninku, sledování užívání léků, vylepšený monitoring spánku a mnoho dalšího. Nechybějí ani nové ciferníky, kterými můžeme vylepšit displej hodinek.

Zdroj: Apple

Operační systém watchOS 9 pro Apple Watch je nyní k dispozici pro všechny. Pokud vám aktualizace ještě nezaklepala na dveře, podívejte se do sekce aktualizace softwaru, zdali se vám již nenabídne. Pokud budete chtít aktualizovat na nejnovější verzi watchOS, budete k tomu potřebovat minimálně Watch 4 a novější. Pokud vlastníte Watch 3 a starší, budete se muset spokojit s watchOS 8 jako posledním systémem, který se na vaše hodinky dostal.

Podporované modely

Zdroj: xda-developers.com

Exit mobile version