Dotekomanie.cz

Samsung představil odolný tablet Galaxy Tab Active4 Pro

GalaxyTabActive4Pro dl 1 3600x2025x 1

Zdroj: Samsung

V poslední době se objevilo několik spekulací, že by Samsung mohl opět představit tablet. Dnes jsme se konečně dočkali a světlo světa spatřila novinka Galaxy Tab Active4 Pro.

Galaxy Tab Active4 Pro

Samsung je opět tak trochu tajnůstkář, jelikož neuvedl, jaký procesor tepe v samotné zařízení, ale odhadujeme, že se bude jednat o nižší sérii Snapdragon. Tablet navíc podporuje i připojení na sítě páté generace. Bude existovat v několika variantách, a to nejen v případě velikosti RAM nebo úložiště. Na některé trhy se dostane s podporou jedné SIM karty, na jiné s Dual SIM.

Zdroj: Samsung

Jak je vidět na obrázku výše, tak zde nejde o nějaké tenké rámečky. V první roli zde hraje odolnost, která je garantovaná několika certifikacemi a také speciální obal. K dispozici je také stylus, který si poměrně jednoduše našel své místo. Samsung se soustředil i na takové prvky, jako jsou fyzické ovládací tlačítka pod displejem nebo speciální programovatelné tlačítko. V domácím je navíc i čtečka otisků prstů.

Tablet má 10,1palcový displej s WUXGA rozlišením a je vybaven baterií o kapacitě 7600 mAh. K dispozici je 20W technologie nabíjení. Tablet je vybaven i POGO konektorem, takže bude možné dokoupit příslušenství v podobě klávesnice atd. Samsung garantuje u Galaxy Tab Active4 Pro pět let bezpečnostních aktualizací a tři verze systému Android, takže se dočká ještě Androidu 13, 14 a 15. Novinka zamíří i do Evropy, ale zatím nevíme, za kolik se u nás bude prodávat, případně kdy.

Specifikace

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version