Dotekomanie.cz

Redmi Note 11 SE představen, tentokrát v LTE verzi

Redmi Note 11 SE 1543x887x

Redmi Note 11 SE; Zdroj: Redmi

Výrobci se mnohdy chlubili u mobilních telefonů, že mají podporu pro sítě nové generace rovnou tak, že do názvu dali označení 5G. Dnes je ale důležité toto označení, jelikož se tak mohou odlišit modely s různými specifikace. V květnu byl uveden Redmi Note 11 SE 5G a dnes zde máme další přírůstek v podobě Redmi Note 11 SE, který podporuje jen LTE a má také trochu jiné specifikace a design.

Jen s LTE, ale více foťáky

Bez podpory 5G není nutné, aby u Redmi Note 11 SE byl použit procesor Dimensity. Místo něj Redmi nasadilo Helio G95 od Mediateku. Došlo ale ke zrychlení nabíjení pomocí 33W technologie. Navíc došlo na výměnu displeje. Místo LCD panelu je zde AMOLED, ale nezachovala se frekvence displeje.

Redmi Note 11 SE; Zdroj: Redmi

Zadní strana prošla nejen designovou změnou. Jsou zde celkem čtyři foťáky, mezi kterými jsou dva 2MPx pro dodatečné efekty a také pro makro focení. 8MPx zvládá ultra širokoúhlé snímky a hlavní má 64 MPx. Je zde ještě jeden větší rozdíl oproti Redmi Note 11 SE 5G. Dnešní novinka má stereo reproduktory.

Redmi Note 11 SE; Zdroj: Redmi

Redmi Note 11 SE má nastavenou cenu za základní model v přepočtu přibližně na 4 200 Kč. Pokud si ji mobil zachová i v Evropě, může se jednat o zajímavou levnější volbu, pokud si nepotrpíte na 5G podpoře.

Specifikace Redmi Note 11 SE

Zdroje: fonearena.com, mi.com

Exit mobile version