Dotekomanie.cz

Oppo A77 je jen další přírůstek do počtu

module kv bg 2560 5120x2560x

Oppo A77; Zdroj: Oppo

Oppo se hlavně zaměřuje na střední třídu, byť v nabídce tohoto výrobce najdeme i top modely. Dnes zde ale máme další model, který míří právě do nižších kategorií. Oppo A77 je novinka, která zaujme místo ve střední třídě. Jde spíše o upravenou verzi dříve uvedeno Oppo A77 5G

Oppo A77

Tento nový smartphone asi neoslní svými specifikacemi, ale má několik vlastností, které působí zajímavě. Například je zde baterie o kapacitě 5000 mAh s podporou 33W nabíjení. Displej nabízí pouze HD+ rozlišení a ani nemá vyšší obnovovací frekvenci.

Oppo A77; Zdroj: Oppo

Na zadní straně jsou jen dva foťáky, přičemž hlavní se může pochlubit 50MPx rozlišením. Oppo uvádí, že softwarově jde docílit 108MPx fotek, ale asi samotná kvalita nebude nadstandardní. Otázkou je, jestli někdo potřebuje tak velké snímky. O výkon se zde stará procesor Helio G35 bez podpory pro 5G.

Celkově jde spíše o chudší mobil, ale aspoň zde Oppo nastavilo nižší cenu. Oppo A77 v základní verzi přijde v přepočtu přibližně na 4 700 Kč. Bohužel je zde silná konkurence, která za podobnou částku dokáže nabídnout lepší výbavu.

Specifikace Oppo A77

Zdroje: oppo.com, gizmochina.com

Exit mobile version