Dotekomanie.cz

Infinix Hot 12 Pro je nový levný přírůstek

Infinix Hot 12 Pro 1282x752x

Infinix Hot 12 Pro; Zdroj: Infinix

Nedávno se na českém trhu objevily mobily série Hot od společnosti Infinix. Nyní jsme se dočkali dalšího modelu, který nese označení Infinix Hot 12 Pro. I tento model chce hlavně zaujmout svou cenou, ale výbava není nikterak špatná na zařazení novinky.

Infinix Hot 12 Pro

I přes dlouhý název a slovíčko Pro navíc se nejedná o nějak nadstandardně vybavený model. Základem je zde HD+ displej, který má aspoň navíc 90Hz frekvenci. O výkon se zde stará procesor od Unisoc, který podporuje maximálně sítě čtvrté generace. zajímavé je, že Infinix u tohoto modelu již nenasadil konektor pro sluchátka, takže případný majitel se bude muset spokojit s Bluetooth nebo mít USB C sluchátka, případně redukci.

Infinix Hot 12 Pro; Zdroj: Infinix

Pozitivní zprávou je, že baterie má 5000mAh kapacitu a podporuje 18W nabíjení. Na zadní straně jsou sice dva foťáky, ale jen hlavní nabízí 50MPx rozlišení. Sekundární je jen pro určení hloubky ostrosti. Přední kamera má 8 MPx. Mobil je vybaven systémem Android 12 s nadstavbou XOS.

Základní verze Infinix Hot 12 Pro má nastavenou cenu v přepočtu přibližně na 3 350 Kč, což je relativně odpovídající cena za takto vybavený model.

Specifikace

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version