Dotekomanie.cz

Doogee uvedlo na trh novou řadu S89, na zádech má RGB diody a disponuje 12 000 mAh baterií se zpětným nabíjením

Společnost Doogee oznámila další poměrně zajímavý smartphone. Jedná se o Doogee S89 a verzi Pro, který je vybaven baterií s kapacitou 12 000 mAh a RGB světly. Společnost Doogee tuto funkci označuje jako „dýchající světlo“ a součástí funkce je několik světelných efektů RGB. Doogee tvrdí, že je zde více světelných efektů, než nabízí Nothing Phone (1).

Doogee S89 series

Zdroj: Doogee

Z telefonu je blikající nerozbitná powerbanka

Barvy jsou v tomto telefonu uživatelsky přizpůsobitelné a můžete je přiřadit různým funkcím. Společnost Doogee také uvedla, že uživatelé budou moci ovládat další aspekty této funkce, jako jsou světelné vzory a rychlost blikání světla. Uživatel si také může nastavit různé pořadí barev. Telefon přichází jako nástupce modelu Doogee S88, který rovněž obsahoval sadu světel RGB. S88 však mělo baterii s kapacitou 10 000 mAh, takže v tomto ohledu jde o výrazné zlepšení. Doogee S89 nijak zvlášť lehký, což se dá vzhledem k jeho robustnímu tělu a obrovské baterii očekávat. Telefon váží 400 gramů, přičemž jeho tloušťka je 19,8 mm. Robustnost a velká baterie je vykoupena právě větší váhou.

Zdroj: Doogee

Baterie se nabíjí pomocí 65W nabíjení a nabíječka je stále součástí balení, na rozdíl od toho, co v dnešní době dělá mnoho jiných výrobců smartphonů. Podporováno je také reverzní nabíjení, takže tento telefon můžete používat jako powerbanku. Smartphone Doogee S89 je poháněn procesorem MediaTek Helio P90, kterému sekunduje 8 GB operační paměti ve verzi LPDDR4X RAM a k tomu je dostupných 128 GB interní paměti, u verze pro je k dispozici 256 GB. Telefon má certifikaci IP68 a IP69K pro odolnost vůči vodě a prachu. Je také vybaven vojenskou certifikací MIL-STD-810H. Díky tomu je zařízení samozřejmě do jisté míry odolné proti pádu, prachu, vodě a vysokým teplotám.

Řada Doogee S89 bude uvedena na trh 22. srpna na. Zaváděcí cena by u verze pro měla být 5 600 Kč a základní varianta se začne prodávat za 4 900 Kč.

Zdroj: Doogee

Specifikace

Zdroje: androidheadlines.com, phonerol.com

Exit mobile version