Dotekomanie.cz

Chytré hodinky nově v obchodech – Xiaomi, Aligator, Wotchi a další

hodinky 1 1280x720x

Již nějakou dobu u nás najdete poněkud unikátní seriál na českém trhu, který se věnuje novým smartphonům u českých prodejců. Díky monitorování trhu se tak mnohdy u nás dozvíte o mobilech, které ještě ani nebyly představeny, ale již se naskladňují u prodejců. Rozšířili jsme náš systém o vyhledávání chytrých hodinek a máme zde první data týkající se českého trhu.

Níže jsou uvedeny chytré hodinky, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Chytré hodinky nově v obchodech – Pacific, Haylou, Maxcom

Xiaomi Kieslect K11

Na českém trhu se objevily nov hodinky od Xiaomi, které mohou zaujmout cenou a také samotným displejem. Firma uvádí, že se jedná o ULTRA AMOLED panel s rozlišením 454 x 454 pixelů. Kromě toho je zde i dobrá výdrž na jedno nabití. Ta se pohybuje kolem dvou týdnů, při aktivnějším používání mají vydržet 10 dnů.

Aligator Watch Pro X

I česká značka přivádí nový model chytrých hodinek. Součástí Aligator Watch Pro X jsou i tři řemínky – kovový, silikonový a kožený. Mezi hlavní funkce patří telefonování, měření tepu, přes 100 ciferníků, spousta sportovních funkcí a výdrž kolem jednoho týdne na jedno nabití.

Wotchi WDT88P

Další hodinky nesou označení Wotchi WDT88P a jsou určeny spíše pro dámy. Nabízí například sledování tepu, tlaku, spánku a samozřejmě sportovní aktivity. Výdrž na jedno nabití by se měla pohybovat minimálně kolem 5 dnů.

SILVERCREST 340720

Další hodinky mají vskutku zvláštní název, ale to je více méně jedno, když nabízí například GPS a také vydrží na jedno nabití 45 dnů. Samozřejmě nechybí sledování fyzické aktivity a také tepu.

Xiaomi Kieslect L11 Pro

Xiaomi uvedlo na náš trh ještě model Kieslect L11 Pro, který je spíše pro dámy. Standardní výdrž na jedno nabití je 15 dnů. Nabízí sportovní režimy jako chůze, běh, jízda na kole, lezení, spinning, jóga, skákání přes švihadlo, gymnastika, badminton, ping-pong, veslování, sedy-lehy, individuální trénink.

Amazfit Bip 3 Pro

I další hodinky mohou zaujmout integrovanou GPS. Výdrž na jedno nabití má být dva týdny a mezi podporovanými aktivitami jsou: běh, chůze, cyklistika, košíková, plavání, spánek a švihadlo.

Exit mobile version