Spotify představuje Friends Mix

Spotify představuje Friends Mix
2022-07-31T09:40:05+02:00
• 31. 7. 2022

Zdroj: Dotekománie

Streamovací služby se odlišují samozřejmě obsahem. Ne každá služba nabízí stejný obsah. Ale nejde zde jen o obsah, také záleží na funkcích a možnostech. Spotify je známo svými kvalitními a zajímavými seznamy skladeb, tedy playlisty. Nejenže se nabízí specifické, ale také jsou k dispozici generované dle nějakého zájmu, případně je zde novinka z minulého roku nazvaná Blend. Nyní na ní Spotify staví další novinku.

Friends Mix

Nová funkce Friends Mix je v podstatě způsob, jak si nechat vygenerovat playlist na základě toho, co poslouchají vaši přátelé. Pokud jste ale nepoužili Blend, tak Friends Mix nebude pro vás k dispozici. První tedy musíte aktivovat funkci Blend, tedy pozvat přítele. Následně se vám vytvoří seznam skladeb, který je založen na tom, co posloucháte vy a váš přítel.

Tento úkon musíte učinit ještě dvakrát. Právě Friends Mix potřebuje, abyste měli celkem tři takové seznamy Blend. Následně se vám v aplikaci vytvoří Friends Mix. Ten je denně aktualizování a jeho obsah je právě generován na základě toho, co vaši přátelé poslouchají. Dá se říci, že je to další sociální prvek u této streamovací služby.

Spotify si slibuje, že uživatelé objeví další novinky a skladby, které ještě neposlouchali. Dá se očekávat, že podobných funkcí bude přibývat, jen u této je podmínkou, abyste používali dříve představený Blend.

Zdroje: newsroom.spotify.com, 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat