Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – ROG, Bison, Pocket

Novy projekt 7 1280x720x

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – Poco, Redmi, Galaxy, Realme

Asus ROG Phone 6

Do českých obchodů míří herní novinka od Asusu, přičemž jsme zatím zaznamenali jen verzi s 16 GB RAM a 512GB úložištěm. Zde jde hlavně o výkon, ale i tak došlo na vylepšení. Asus ROG Phone 6 má certifikaci IPX4, takže odolá i letmému setkání s vodou.

Specifikace ROG Phone 6

UMIDIGI Bison GT2 Pro 5G

Na trh přichází odolná novinka od společnosti UMIDIGI. Už při prvním pohledu je patrné, že její konstrukce je značně zesílena. Svými specifikacemi spíše zapadá do střední třídy, ale může zaujmout rychlejším displejem, pořádnou baterií, procesorem Dimensity 900 a také teploměrem na zadní straně.

Specifikace UMIDIGI Bison GT2 Pro 5G

Cubot pocket

Další novinka si nehraje na odolnost, super specifikace nebo nějaké specialitky. Hlavním lákadle Cubot pocket je především velikost. Tento 4palcový mobil vyčnívá na současném trhu gigantů. Vzhledem k nízké ceně nelze předpokládat nějak úžasné specifikace. V tomto ohledu nezaujme.

Specifikace Cubot pocket

Exit mobile version