Dotekomanie.cz

Luxusní chytré hodinky Lenovo Watch X Plus za skvělou cenu [komerční článek]

lenovo watch X plus 2164x1386x

Chytré hodinky již dnes neodmyslitelně patří do běžného života nás všech. Zvykli jsme si, že nám měří kroky, srdeční tep, spánek, sportovní aktivity a mnoho dalšího. Dnes pro vás máme moc pěkný kousek, kterým jsou chytré hodinky Lenovo Watch X Plus.

Hodinky neoslní jen funkcemi, kterými jsou vybaveny, ale také svým elegantním vzhledem. Ocení je tedy nejen sportovci a aktivní lidé, ale také ti, kdo chtějí hodinky které dobře podtrhnou jejich styl.

Hodinky jsou elektro-mechanické. Kloubí tedy do sebe chytré technologie a tradiční vzhled klasických ručičkových hodinek.

Hodinky vás budou informovat o ušlých krocích, spálených kaloriích, ale také umí měřit srdeční tep, nebo monitorovat spánek.

Hodinky jsou vodotěsné až do 80 atmosfér. Pouzdro je vyrobeno ze zinkové slitiny a je pokoveno tak, aby hodinky odolaly mechanickému poškození.

Hodinky dokáží upozornit na hovor a přijímat další notifikace z aplikací, umí také vzdáleně aktivovat kameru a pořídit snímek. Díky ve stavěným fitness funkcím dokážou hodinky sledovat mnoho sportovních aktivit.

 

Pokud vás chytré hodinky Lenovo Watch X Plus zaujaly, můžete je zakoupit ZDE za cenu 35.88 EUR (879 Kč). Pro uplatnění slevy je nutné použít slevový kód FFWTXPL.

Exit mobile version