Dotekomanie.cz

Huawei Enjoy 50 Pro představen, nabízí více než základní model

huawei changxiang50 pro@2X 2799x1575x

Zdroj: Huawei

Huawei už dávno nepředstavuje jeden mobil za druhým. Nyní je uvádění novinek spíše sporadické. Nedávno jsme se dočkali novinky Huawei Enjoy 50 a dnes zde máme vylepšenou verzi Huawei Enjoy 50 Pro. Ta nabízí o hodně lepší specifikace.

S Pro do vyšší třídy

Pokud existují dva mobily se stejným názvem a jeden má navíc ještě označení Pro, očekáváme, že některé specifikace jsou na trochu lepší úrovni. Výrobci zpravidla vylepšují foťáky a případně zvýší rychlost nabíjení. To ale není tento případ. Sice Huawei Enjoy 50 Pro má lepší fotografickou výbavu a také rychlejší nabíjení, ale hlavně došlo na vylepšení v klíčových vlastnostech.

Zdroj: Huawei

U displeje jsme se například konečně dočkali Full HD+ rozlišení a 90Hz obnovovací frekvence. Procesor byl vyměněn za rychlejší a lepší Snapdragon 680. Kapacita baterie se sice snížila o 1000 mAh, ale 5000 mAh by mělo dostačovat většině uživatelů. Mobil přichází rovnou se systémem HarmonyOS 3, což je vlastně zatím takový hybrid založený na Androidu.

Huawei Enjoy 50 Pro zatím nemá svou cenu, ale prvně by se měl začít prodávat na domácí půdě, tedy v Číně. Vzhledem k tomu, že firma již nepředstavuje tolik modelů, mohl by se tento dostat i na evropský trh.

Specifikace Huawei Enjoy 50 Pro

Zdroje: consumer.huawei.com, gizmochina.com

Exit mobile version