Dotekomanie.cz

Fitbit může letos přinést hodinky Sense 2 a Versa 4

Fitbit logo 1640x624x

Zdroj: Fitbit

Několik měsíců táhnoucí  se spekulace kolem dvojice nositelných zařízení z dílny Fitbitu dostávají zase o něco jasnější tvary. Za únikem stojí zahraniční server 9to5Google, kterému se podařilo získat podrobnější fotografie připravovaných hodinek s názvem Sense 2 a Versa 4. Obě dnešní novinky se dočkaly změn jak uvnitř, tak hlavně i zvenku.

Vítaná zlepšení

Prémiové hodinky Sense 2 po stránce zpracování navážou na první generaci, přičemž panel obepne ještě více propracovaný rámeček. Snímač EKG nově zasahuje i do části displeje, takže uživatel při měření nebude tolik omezován, kam má vůbec přiložit svůj prst. Další novinkou se nalevo od displeje stane fyzické tlačítko, které u předchůdce bylo hůře ovladatelné.

Fitbit Sense 2 | Zdroj: 9to5google

Následně přehlédnout nejde ani lehce přepracovaná zadní strana se senzory. Zatím není známo, zda výrobce nějaký navíc přidá nebo pouze vylepší ty stávající. Mezi ostatní výbavu ještě zapadne GPS modul, vodotěsnost do hloubky 50 metrů či možnost měření tělesné teploty.

Takzvané druhé housle zahraje zmiňovaný model Versa 4, kde rozdíly oproti původnímu zástupci budou jen minimální. Opět platí podpora GPS a 50m vodotěsnost. Vyhlížet lze také mikrofon nejen pro zadávání příkazů přes Google Assistant. K oficiálnímu představení by mohlo dojít do konce tohoto roku, když vezmeme v potaz, že obě zařízení získávají potřebné certifikace.

Fitbit Versa 4 | Zdroj: 9to5google

Zdroje: 9to5google.com, theverge.com

Exit mobile version