Dotekomanie.cz

Elektrokolo BEZIOR M26 s výraznou slevou pouze nyní na Cafago.com [komerční článek]

elektrokolo 1280x778x

Elektrokolo BEZIOR M26 je skvělým společníkem do města na jízdy do práce. Využijete jej všude tam, kde potřebujete dobrou dostupnost. Ve spolupráci s internetovým obchodem Cafago.com jej nyní můžete získat za skvělou cenu se slevou 56 %.

Skvělé elektrokolo Bezior M26 pro vaše cesty do práce

Elektrokolo BEZIOR M26 je vybaveno elektromotorem s výkonem 500 W. Energii dodává lithiová baterie s kapacitou 10,4 Ah. Jeho dojezd tak činí až 40 km, dosahuje rychlosti až 25 km/h a poradí si se stoupáním až 25 °. Navíc je možné jej složit a tak si ho můžete vzít klidně sebou i do dopravního prostředku.

Kolo je vybaveno inteligentním cyklopočítačem, který zobrazuje na LCD panelu rychlost, aktuální výkon baterie, nastavený rychlostní stupeň, počet najetých kilometrů a diagnostikuje i případné poruchy. Díky robustnímu hliníkovému rámu kolo unese jezdce až do váhy 150 kilogramů.

O komfortní jízdní vlastnosti se starají přední odpružená vidlice a středový tlumič. Díky 21stupňové převodovce si kolo poradí s mnoha terénními profily od těch lehkých až po ty náročnější.

Technické specifikace:

Pokud vás zaujala tato nabídka a chcete si kolo koupit se slevou za cenu 795 EUR (zhruba 20 582 Kč), pak neváhejte a objednávejte na internetovém obchodě Cafago.com. Pro uplatnění slevy použijte slevový kód: CFBEM26. Doprava je z polského skladu zdarma.

Exit mobile version