TikTok představil LIVE Subscription

TikTok představil LIVE Subscription
2022-06-03T19:30:18+02:00
• 3. 6. 2022

Zdroj: Dotekománie

Reklamy na sociálních sítích jsou stále zdrojem hlavních příjmů, a to i pro autory nebo spíše tvůrce obsahu. Samozřejmě mají větší příjmy z přímé reklamy, která zahrnuje spolupráci s konkrétní značkou nebo společností. V poslední době jde ale vidět, že je na vzestupu předplatné pro fanoušky. Případně jiné formy přímého odměňování za obsah. TikTok není výjimkou a začíná v této oblasti více zkoušet nové postupy. Absolutní novinkou je LIVE Subscription.

LIVE Subscription

Skoro by se dalo myslet, že funkce LIVE Subscription by mohla nějak souviset s exkluzivním streamováním jen pro předplatitele, ale není tomu tak. Jde v podstatě o způsob zakoupení si několika privilegií, nebo možná způsob, jak ukázat, že jste větší fanoušek než běžní sledující. TikTok zatím neuvedl, jaké jsou ceny nebo finanční možnosti v rámci LIVE Subscription. Ostatně je služba zatím dostupná jen pro několik autorů.

V rámci ní ale mají fanoušci si za měsíční poplatek dopřát několika výhod. Pakliže budou platit, dostanou speciální odznáček, aby bylo hned patrné, že podporují konkrétního autora. Navíc budou mít k dispozici speciální emoji pro komunikaci, která vytvořil sám autor, nebo možná nastavil. Poslední a asi nejvýznamnější funkce je omezený chat. Autor totiž může nastavit, že samotného chatu se mohou účastnit jen předplatitelé.

Zdroj: TikTok

LIVE Subscription bude k dispozici pro tvůrce obsahu, kterým je minimálně 18 let a mají aspoň 1000 odběratelů. Sociální síť plánuje pozvolné rozšiřování této novinky, ale zatím si nejsme jisti, jestli takové výhody nalákají uživatele k placení.

Zdroje: newsroom.tiktok.com, phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat